Brakels-IT, jouw connectie in beveiligingscamera's

Beveiligingscamera

Het gebruik van camera´s neemt steeds verder toe en camera systemen zijn voor meerdere doeleinden inzetbaar. Voor zowel particulieren als bedrijven en zowel binnen- als buitentoepassingen biedt Brakels-IT betaalbare camera oplossingen.

Door de komst van de digitale camera is de integratie van camera´s een stuk eenvoudiger geworden. Zo kunt u een digitale camera redelijk eenvoudig in een bestaand computernetwerk plaatsen, beelden opnemen op een server of pc en indien gewenst ook nog besturen.

De meest bekende toepassing voor camera´s is de beveiliging. Camera’s die continue of op basis van motion detection beelden opnemen. Ook hier is voor iedere situatie een geschikte camera leverbaar. Beeldmateriaal kan worden opgeslagen op een server of recorder. U kunt de beelden terugkijken en indien gewenst exporteren. Omdat iedere situatie anders is komen wij graag bij u kijken wat u nodig heeft om aan uw wensen te voldoen.

Brakels-IT is als bouwer van netwerken reeds vertrouwd met het installeren van de infrastructuur van het netwerk. Het integreren van camera’s is voor ons dan ook geen probleem.

Graag adviseert Brakels-IT u over de mogelijkheden en bieden wij u een vrijblijvende offerte op maat.