Brakels-IT, jouw connectie in Netwerk

Netwerk

De meeste mensen staan er niet bij stil wat zich onder de motorkap bevindt van hun organisatie communicatie. Als dit goed geregeld is, hoeft dat ook niet. Om er zeker van te zijn dát het goed geregeld is, is een goede infrastructuur van cruciaal belang. Denk hierbij aan het ICT netwerk:

  • De wijze waarop verschillende computers, printers, scanners , labelscanners, mobiele telefoons etc. met elkaar verbonden zijn
  • Een acceptabele snelheid om tijd, geld en ergernissen te besparen.
  • Een goede databeveiliging (Back-up, beveiligingssoftware).

Ontwerp & implementatie

Een goed ontworpen en onderhouden ICT netwerk is essentieel voor de communicatie tussen uw computers en randapparatuur.

In afstemmingsgesprekken wordt de basis voor een goed functionerend ICT netwerk gelegd. Hierbij ligt het accent niet alleen op het organisatorische aspect zoals het ontwerp van een goede structuur, maar ook op het u ondersteunen bij het migreren van aanwezige applicaties.

Het technische aspect kunt u met een gerust hart geheel aan ons overlaten.

Beveiliging

Een goede en doelmatige informatiebeveiliging begint bij de beveiliging van uw basis ICT infrastructuur. Brakels-IT besteedt veel aandacht aan informatiebeveiliging.

Basismaatregelen zoals de inzet van een virusscanner of een firewall is niet genoeg. De kracht van een degelijke informatiebeveiliging zit in een goede afstemming van technische en organisatorische maatregelen.