Brakels-IT, jouw connectie in office 365

Office 365

Office 365 is een abonnementsservice in de cloud die de beste hulpprogramma’s samenbrengt voor de manier waarop mensen tegenwoordig werken. Met Microsoft Office 365 heeft u altijd en overal toegang tot alle vertrouwde hulpprogramma’s als Word, Excel, PowerPoint en Outlook.

Office is er voor zowel particulieren als voor zakelijke gebruikers. Dankzij het gemak van online OneDrive-bestandsopslag kunnen medewerkers documenten in realtime delen en er gezamenlijk aan werken, of ze nu op hun werkplek of in het buitenland zijn.

U kunt Office installeren op pc’s, Windows- en Android-tablets, iPads en de meest mobiele apparaten, zodat nagenoeg al uw devices altijd beschikken over de programma’s die u nodig heeft om uw data in kwijt te kunnen. Daarnaast helpt de Office 365-app Sway bij het maken van rapporten, presentaties en meer, rechtstreeks vanaf de mobiele apparaat of tablet of vanuit de webbrowser.

Brakels-IT kan, als ervaren Systeembeheerder en IT-professional, Office binnen het gehele bedrijf implementeren en beheren zonder speciale training. Daarnaast is er ook eenvoudig gebruik van Active Directory om gebruikers toe te voegen of te verwijderen, inloggegevens en toegangsrechten te beheren en meer.